Personal trainer Mechelen
 H&m Badmode  thumbnail

H&m Badmode

Published Dec 11, 22
6 min read

Tweka Badmode 2017

Dus doe ik het hierbij uit de doeken... Maar over 'n paar dagen is hij weer weg... "d� pinupke heb ik �k zelluf gedoa, dies �k nie egt" (badmode waalwijk)... Soms dan zijn er van die spreuken, met de waarheid als 'n koe. Ik denk ik zal ook 'ns 'n bord laten maken met 'n spreuk die echt bij onze wepsite past...Iedereen kan het nu lezen waar het om draait want dit is echt Himmels. Echt Himmels voor mij in ieder geval. Vroeger keken we uit het raam en dachten aan later, want niemand wist hoe je toekomst er uit zou gaan zien. Maar dat is nu de omgekeerde wereld. Nu kijken we uit het raam en denken aan vroeger en dat kunnen we niet meer terug draaien.

Och wat, waarvoor zou je? Ik heb het niet slecht gehad, alles kan beter maar tevreden ben ik wel. "Ik hoef ut nie anders as d� ut waar, ut waar goe zo" (badmode waalwijk)... Zien jullie dat ook op ons Pleintje? kijk maar 'ns goed want is is het wat klein het is toch goed zichtbaar.Ik kwam vandaag op ons Pleintje en het was weer broeierig heet, echt zo'n weer om niks te doen want zelfs van niks doen krijg je het nog te warm en toen zag ik tegen 'n boom iets zitten. "Neijschierig" als dat ik ben ging ik korterbij en daar zat 'n bij tegen 'n boom (badmode waalwijk).

Maar Peer vindt jij niet dat het veel te heet is om te werken? Ik kan gewoon niet vooruit terwijl ik anders wel 300 bloemen in 'n uur bezoek krijg ik met die hitte nog geen 20 klaar (badmode waalwijk). Ik zeg: "luister bijtje, ga er maar rustig bij zitten, beetje in de schaduw en als het over 'n paar dagen weer 20 graden wordt haal je dat wel weer in".

Het hete weer maakt het zonnen in ons kikkerlandje ook mogelijk. Nee toen ik op vakantie was heb ik niet in de zon gelegen, nee echt niet... en gisteren ben ik weer voor de eerste keer gaan sporten bij de fysio en heb we weer 'ns uitgesloofd en dat niet alleen...

C&a Badmode

Ik was eigenlijk nog wat vroeg en ik dacht ik rij 'ns 'n keertje over ons Pleintje, kijken hoe het gras enzo er bij ligt (Rode Bikini). Ik schrok me 'n hoedje toen ik daar enkele best wel schaars geklede dames zag staan. Ik zeg wat gaan we doen dames? Die blonde rechts zei tegen me dat ze hadden gehoord dat er iemand die vroeger in de Hemel had gewoond op zoek was naar 'n soort promotieteam en ze dachten dat het misschien wel wat voor hen was - badmode waalwijk.

ik moet zeggen, "ze zage dur goe uit" en vroeg ze of ze 7 dagen per week beschikbaar waren, nu wel zeiden ze maar daarna moeten we weer naar school. Jammer. Als ik iets koop of iets wil dan is het meestal iets wat erg groot is... kleine dingen daar val ik niet voor..

Nu ben ik gisteren even naar de kermis geweest in Heeze en toen dacht ik... wat zal ik 'ns kopen... "unne wijnbol van unnen haleve kilo of unne zuurstok van unnen haleve m�ter"? Maar ja ik ben nog aan het lijnen en als mijn dieetiste dit leest dan heb ik over drie weken 'n probleem als ik weer daar moet komen voor controle. Rode bikini kopen...

Toen dacht ik... Peer doe dat nou niet... koop nou geen snoep want binnen 'n mum-van-tijd zit er weer 'n paar kilo aan en ik ben net terug van vakantie en dat betekende ook al ruim 'n kilo aangekomen. Dus heb ik 'n suikerspin gekocht.. badmode waalwijk.. jaja 'n grote natuurlijk maar zoals je ziet...

"Sterrik h�"? Sorry mensen maar dit is echt niet de bedoeling. zwarte bikini bestellen. Kijk dat er mensen zijn die voor Helmond Sport zijn, dat kan ik me wel indenken maar dat wil niet zeggen dat iedereen zomaar zonder het te vragen de borden van mijn PSV weg gaat halen om er 'n bord van Helmond Sport neer te zetten.

Kijk dadelijk komt NWC weer en Someren, ONDO en Olympia Boys en dan is het einde zoek. Nee ik laat deze week dat bord nog weg halen en zet er die van PSV weer neer want dat zijn de afspraken die ik heb gemaakt. Natuurlijk ben ik ook wel voor Helmond Sport...

Badmode MiddelburgIk ken zelfs het clublied zowat van buiten: "Vur welke clup bende gij, vur welke blup bende gij, ik ben vur Helmund Sport, ik ben vur Helmund Sport... Vur welke clup bende gij vur welke clup bende gij, ik ben vur Helmund Sport". Ho ho jongens... we moeten nog niet gaan overdrijven want we zijn nog lang niet zo ver...

kampioen van Nederland 2014 - 2015, maar dat rechtse moeten we maar afwachten. Ik denk ook wel dat het gaat gebeuren maar 'n beetje voorzichtig moeten we toch wel zijn (badmode waalwijk). We wonnen de eerste prijs van het nieuwe seizoen alweer, 0-3 tegen Groningen maar dat wil niet zeggen dat we er zomaar alweer zijn.Laat die borden maar staan op ons Pleintje want dan weten ze in ieder geval wat onze ambities zijn voor de komende competitie. Feijenoord en Ajax? "We komme dur wir an". - badmode waalwijk.. Het nieuwe seizoen zit er weer aan te komen en ik zit al te popelen... ik wil ons nieuwe PSV wel weer 'ns aan het werk zien.

Toen er heel wat kiekjes waren geschoten kwam Phoxy naar de leiding van het museum en vroegen of ene Peer Welten er ook was. badmode waalwijk. Volgens ons niet zeiden ze maar waarom wil je die hebben? Nou zei de mascotte... hij schijnt nogal 'n Himmels persoon te zijn en ook nog PSV-supporter en daarom zou ik graag met Peer op de foto willen.

Klaar dus... ze kwamen naar ons toe, pikte mij op.. ik mijn PSV-shirtje aan en samen met hem op de foto en dat wilde ik jullie hier even laten zien... Nee, Phoxy is alweer weg... Het ziet er echt leuk uit... dansende engeltjes op ons Pleintje maar ik kan helaas nog niet zeggen waarom die engeltjes op ons Tontje Moas Pleintje aan het dansen zijn en waarom ze zo vrolijk zijn...

Of ik 'n klein tipje van de sluier op kan lichten? Nou vooruit maar dan maar veel wijzer zul je er niet van worden. Het heeft te maken met 'n gebeurtenis in onze straat... nog niet zo erg lang geleden en dan bedoel ik eigenlijk.. badmode waalwijk.. er was iets heel vroeger en is toen weggegaan en nu is het weer terug.

Prima Donna Bikini

dus: "Het nog efkus geduld" (badmode waalwijk)... Spannend? Neeje mensen maar het is wel iets aparts... Ik weet dat er duizenden en duizenden mensen zijn die niet op vakantie kunnen in Nederland.. daar horen de bestuurders van ons eigen Nederland niet bij want die vinden het nog altijd oke dat zij wel op vakantie kunnen met hun riant inkomen en "de kleine man" niet in tel is want ze vinden het nog altijd oke dat ons beetje vakantiegeld 15 tot 20% hoger wordt belast dan normaal is zodat we maar 'n "schrijntje" over houden.